Érdekes oldalak

3D digitális publikáció: ezen az oldalon magyar magazinokat lehetett ingyen elolvasni (Aero Magazin, PC World, Computerworld, Muzsika, Superbike magazin stb.). Külön érdekessége, hogy egy flash programban tekinthetjük meg a kívánt újságunkat, ami teljes mértékben próbálja visszaadni azt, mintha a kezünkben lenne.

Hosszú Puska: itt a legtöbb sorozathoz és filmhez találhatunk magyar feliratot. Nyelvtanulásban is segíthet, mivel akár angol és német nyelvűre is bukkanhatunk.

The online alarm clock: amint az a nevében is van ez egy ébresztőóra. Egy nappal előre beállíthatjuk az ébresztési időt és különböző ébresztőjelek közül választhattunk, mint például kakaskukorékolás és pityegés. Futtatásához Java szükséges.

Konspirációs teóriák: akit érdekelnek az összeesküvés elméletek annak ez az oldal a legjobb választás a magyar szférából. UFO-k, JFK, M-12, CIA, FBI - minden megtalálható szinte.

DJ's MP3: különféle stílusú zenéket tölthettünk le magyaroktól egészen a külföldi előadókig. Zenekészítőknek különösen ajánlott az acapella letöltési lehetősége miatt.

Tuts + Network: egy tutorialok készítésével foglalkozó oldal. Többféle programhoz készül itt leírás: After Effects, Photoshop, Illustrator, Flash, audió szerkesztés, webprogramozás és design és végül, de nem utolsó sorban 3D.

AvaxHome: regisztráció után ingyen letölthettünk magazinokat, játékokat, programokat, képeket, zenéket, videókat és ebookokat.

És végül kikapcsolódásként Barney blogja a HIMYM-ből, ha éhesek lennénk: This is why you're fat, vagy ha másra akarnánk csorgatni a nyálunk: Hottest Girls of Myspace.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Facebook tetszik gomb kirakása Bloggerben