Sorozatajánló: Két pasi – meg egy kicsi

A Két pasi – meg egy kicsi (Two and a Half Men) egy amerikai vígjáték sorozat, ami már Amerikában a 7. évadnál tart. Ezért itt az ideje, hogy bemutassam.
Két pasi - meg egy kicsiFőszereplője Charlie Harper (Charlie Sheen), aki egy a piát nem megvető, nőfaló, szerencsejáték-mániákus agglegényt, aki Jaguárral jár és egy malibui tengerpartra néző házban él. Akihez egy napon hozzá költözik öccse, Alan (Jon Cryer), aki épp válni készül feleségétől.
Alan Charlie tökéletes ellentéte: rendmániás, mindig ideges és sokat aggódik, de azért szerethető figura. Neki van egy fia Jake (Angus T. Jones), aki egy elég buta, lusta egyfolytában éhes srác.
A sorozatban még fontos mellékszereplő Charliék édesanyja, Evelyn, akit mindenki utál, mert mindenbe beleüti az orrát és még a kákán is csomót keres.
A sorozatban az amerikai házakból nem hiányozható házvezetőnő is megtalálható. Ő Berta, aki mindenkinek megmondja a maga véleményét. Rajtuk kívűl még két szereplő van a sorozatban: Judith, Alan felesége és Rose, akivel Charlie egyszer részegen lefeküdt és azóta követi.

És még hozzátenném, hogy elég csinos hölgyek is fel-feltűnnek benne például Megan Fox vagy April Bowlby :P

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Facebook tetszik gomb kirakása Bloggerben